Geschiedenis

WeDesign is gestart in 1999 en heeft zich sinds die periode in verschillende samenstellingen altijd gericht op het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf is op verschillende locaties in Rijswijk gevestigd geweest en is sinds 2018 gevestigd op industrieterrein Plaspoelpolder in Rijswijk.

Door de korte lijnen en de directe contacten tussen u en WeDesign, zijn wij in staat om u project op een creatieve wijze aan te pakken en te realiseren. In het netwerk van WeDesign zitten veel kleine bedrijven en zzp-ers die allen een eigen specialisme hebben. Dit maakt het mogelijk dat er tegelijkertijd aan verschillende facetten van het project gewerkt kan worden, waardoor de doorlooptijd van het project zo kort mogelijk kan worden gehouden.

WeDesign houdt de trends in de vakgebieden waarin het zich bevindt nauwlettend in de gaten en speelt hier direct op in. Bijvoorbeeld de trend van het zelf bijhouden van de sites en het bekijken van websites op smartphones. Klanten willen zelf aan het stuur zitten wat betreft welke informatie op de website geplaatst wordt en niet afhankelijk zijn van de webdesigner. Daarnaast bekijken steeds meer mensen websites via de smartphone. Wij zorgen ervoor dat uw website automatisch wordt omgezet naar een mobiele versie zodat deze goed zichtbaar is en blijft ongeacht waarmee deze bekeken wordt..